úterý 29. května 2012

Necron Immortals

Druhou částí mé necroní skládačky na 1000bodů je jednotka Immortalů.
Původně jsem přemýšlel, že jednotku sestavím tak, abych na ně mohl implementovat jak gauss blasters tak tesla carbines.
Ovšem po dumání jsem se rozhodl jen pro tesla carbines a tak jsem je přidělal napevno.
Barevné schéma jsem trošičku okořenil čistou černou a vynechal jsem tentokrát bojové opotřebení na ramenních chráničích. Výsledek se mi líbil a tak jsem si řekl, že by byla škoda ho ničit škrábanci.

Tak co vy na to?







8 komentářů:

  1. hey
    really like your colour scheme for the necrons,and thanks for posting the recipe in the warriors entry. i might have to sign up to CMON just to vote for them!

    OdpovědětVymazat
  2. skvelej napad, diky ty cerny maj look uplne jak naky comixovy zapornaci:-) Jinak hodne stesti s arkou, ja na ni klecim uz treti den a ve finale budu akorat tak moct napsat guidu "jak zmrvit model"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty hele tuším, že jsem takto namalované Immortaly (jejich hlavy) někde viděl a obšlehnul jsem to. I když ono moc variant jak je namalovat není :D
      Mě se líbí kontrasty tmavých a světlých barev a toto moje schéma k tomu přímo nahrává. Teď dumám nad Bárkou jak jí budu malovat a uvažuju zase o zakomponování černé.
      Co se týká Arky tak mne ani nestraš. Dal jsem si na ní 4dny a jestli ty fofrník jí děláš už 3dny tak potěš koště.
      Budu muset zvolit nějaké hodně jednoduché schéma, abych na ní co nejméně chmátnul štětcem. Jak se mi osvědčilo u Stalkera je důležité mít připravený postup práce a pak to jde skoro samo.

      Vymazat
    2. Mno celkem jsem se s ni frcal ale pak me srazily na kolena mold liny ktery jsem kdyz to bylo striknuty primerem nevidel(asi je na case poridit brejle protoze se s timdle potykam casto), nasledne kdyz sem mel vse striknuty mi doslo ze ta scorp greena nepujde dohromady s tim kostenym tematem tak jsem to vse prestrikal na cerno. Ve finale diky problemum s pistoli se mi povidlo polejt pul modelu airbrush cleanerem a vsimnul jsem si toho asi za deset minut...takze tendle model se stal moji nocni murou:-/ Ted uz se to jen snazim dotahnout do nejaky pouzitelny podoby i kdyz i tak vidim dobu stavby tak na 5 - 7 dni, ten model je fakt velkej. Ale nakonec s tim stejnak zahraju par patrol a pujde to cely na ebay...bohuzel moje hoby ma v byte vyhrazeny dva metry ctverecni a tak si nemuzu dovolit skladovat vse co bych chtel...

      Vymazat
    3. Aha takže to je spíš tvá smůla než záludnosti modelu. To se mi trochu ulevilo :)
      U Arky nebudu experimentovat. Půjdu cestou nejmenšího odporu a budu doufat ve rčení, že méně je někdy více.
      A doufám, že se nedostanu do situace, abych tyto Necrony prodával bo je mám čím dál tím víc raději :)

      Vymazat
  3. What colors did you use on these? They look great.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi,
      Pale Sand Vallejo Model Color and Gryphonne Sepia Citadel

      Vymazat