sobota 27. dubna 2013

Firestorm Armada - the Relthoza

Relthozská říše existovalo ve svém malém koutě vnějšího okraje po tisíce let. Říše má rigidní feudální hierarchii, s právy a povinnostmi plynoucími jak vzhůru tak i dolů, od nejnižšího pracovníka po samotnou císařovnu. Tento tvrdý kastovní systém je drží ve ztuhlém status quo, ale umožnil jim přežít, když ostatní podlehli zkáze. 

Relthoza mají hmyzí či pavoukovitou formu, jednotlivci se velmi liší ve velikosti či fyzických rysech. Dělníci a válečníci měří dost přes dva metry, zatímco úředníci nebo řemeslníci jsou mnohem menší. Formální soubojový kodex umožňuje válečníkům a dělníkům chránit svou čest, aniž by utrpěli smrtelná zranění - místo toho se zaměřuje na ztrátu majetku či prestiže. Nicméně přesto existují důkazy podporující doměnknu, že si Relthoza neváží života stejně, jako ostatní rasy.
Již v ranném věku se učí každý Relthozan, že žije, aby sloužil říši. Starobylé tradice, někdy ještě dodržované ve vzdálených částech říše, obsahují rituální zabíjení jako součást důležitých jednání. Ačkoli se tomu snaží při jednání s jinými rasami vyhnout, vyvolalo to v minulosti mnoho zmatku a mrzutostí.

Pár obrázků k nedávno dokončenému projektu flotily frakce the Relthoza pro hru Firestorm Armada
Nechť se vám záplava zelené líbí ;)










Modely k zakoupení třeba zde

Žádné komentáře:

Okomentovat